Reconeixement a mèrits extraordinaris de persones, entitats o corporacions

Premis Castell de Benissanó

L’Ajuntament de Benissanó crea fa 18 anys la distinció “Castell de Benissanó” com recompensa a entregar coincidint amb la celebració de l’adquisició del Castell a titularitat municipal, per a premiar o reconéixer mèrits extraordinaris a persones, entitats o corporacions que han prestat serveis o dispensat honors o beneficis en l’àmbit de la cultural, científic, social, artístic, esportiu, polític o econòmic.

Aquesta distinció s’assigna en dues categories com són, el reconeixement en l’àmbit local i l’autonòmic.

XVIII EDICIÓ PREMIS CASTELL DE BENISSANÓ

Dña. Mari Carmen Desco Esteban

Premi Castillo de Benissanó de caràcter autonòmic 2020 pel seu treball i important aportació en el món de la medicina oftalmològica en els àmbits professional, la docència i la investigació.

Dña. Vicent Rioja Vidal

Premi Castell de Benissanó de caràcter local 2020 per la seua presència, contribució, implicació i treball continu en la vida social i cultural de Benissanó, així com en la defensa i difusió del patrimoni local.

XVII EDICIÓ PREMIS CASTELL DE BENISSANÓ

VISUALFY

Premi Castillo de Benissanó de caràcter autonòmic 2019 per l’acompliment en la investigació de l’accessibilitat de persones amb capacitats diferents a través de la tecnologia.

Junta Local contra el Cáncer

Premi Castillo de Benissanó de caràcter local 2019 pel seu treball i implicació en la difusió de la prevenció i la investigació per a fer front a la malaltia.

XVI EDICIÓ PREMIS CASTELL DE BENISSANÓ

Dña. Carmen Amoraga Toledo

Premi Castillo de Benissanó de caràcter autonòmic 2018 per la seua trajectòria cultural i el seu compromís amb el patrimoni i la cultura.

Centre Júnior “Sol Naixent» de Benissanó

Premi Castillo de Benissanó de caràcter local 2018 en el món de l’associacionisme juvenil

XV EDICIÓ PREMIS CASTELL DE BENISSANÓ

Don Carlos Subiela Ibañez

Premi Castillo de Benissanó de caràcter autonòmic 2017 a la trajectòria professional i personal a favor de la cultura i la música, «Consolat de Mar».

Don Julian Vidal Navarro

Premi Castillo de Benissanó de caràcter local a la trajectòria professional en el món de la cooperació internacional i la defensa de la salut.

XIV EDICIÓ PREMIS CASTELL DE BENISSANÓ

Don Antonio Ortiz Fuster

Premi Castillo de Benissanó de caràcter autonòmic 2016 per la seua trajectòria professional com a dibuixant i il·lustrador

Don Rafael Vidal Tortajada

Premi Castillo de Benissanó de caràcter local 2016 a titule pòstum per la seua trajectòria empresarial en el sector de la restauració.