Encanterium

Jornades d’activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes

Encanterium. Escola de màgia i fetilleria

Varitología, pocions, encanteris i molt més

Vols passar una dia molt especial i diferent? Has pensat alguna vegada a poder fer desaparéixer objectes, transformar-los o a crear alguna poció màgica? T’agradaria conéixer a alguns dels mags i bruixes més coneguts de la història i les històries? Si és així et convidem a convertir-te en un autèntic aspirant a mag, bruixa o embruixador/a i desenvolupar les teues qualitats màgiques més ocultes.

Inscriu-te en les nostres classes i gradua’t a la nostra escola. T’esperem a les aules de l’impressionant Castell de Benissanó.

La màgia està influint i impactant actualment en els xiquets i xiquetes i també en els no tan xiquets. El castell de Benissanó és un escenari perfecte per a una proposta basada en la màgia i la “hechicería” en el sentit ampli de la paraula. A través d’aquesta original proposta podem difondre i ensenyar part del nostre patrimoni i la nostra història.

Les assignatures que impartim a l’escola acosten als participants a diferents disciplines: màgia científica, il·lusionisme, màgia moderna o la màgia creativa

Encanterium és la primera escola de màgia i fetilleria que es desenvolupa en un castell medieval de la rellevància històrica del castell de Benissanó. Una cuidada ambientació trasllada a l’alumnat a un món màgic que els converteix, en travessar el llindar de la porta o fins i tot abans, en autèntics aspirants de mags i bruixes.

Tenim tots els ingredients perquè aquesta siga una autèntica acadèmia per a mags:

  • Un castell espectacular
  • Quatre cases nobiliàries que els nostres alumnes i alumnes defensaran i portaran amb orgull
  • Un nodrit cos de professors disposats a traslladar tot el seu coneixement als aspirants.

Jornada Encanterium

Per a aspirants de 6 a 12 anys

Gaudeix d’un dia complet a la nostra escola. Ingressaràs com un aprenent i eixiràs com a graduat en màgia i fetilleria.

Inclou: taxa municipal d’entrada, classes, materials, gestió, gala de graduació i espectacle de màgia.

Horari: de 10:00 a 17:00

Preus

1 Alumno/a
30 €
Inscripción y matrícula para 1 alumno/a. Tendrá acceso a la fiesta de graduación y espectáculo de magia para 1 adulto/a acompañante
Pack familiar
50 €
Inscripción y matrícula para 2 alumnos/as. Tendrán acceso a la fiesta de graduación y espectáculo de magia para 2 adultos/as acompañantes
Pase individual
5 €
Fiesta de graduación y Espectáculo de magia.

Encanterium Weekend edition

Per aspirants de 8 a 12 anys

Passa un cap de setmana en la primera escola de màgia i fetilleria. No et perdes l’oportunitat de dormir en un castell!

L’experiència comença abans fins i tot d’arribar al castell. Uns dies abans nostres aspirants rebran una carta amb la seua admissió a l’escola i la casa que els ha sigut assignada i a partir d’ací comença l’aventura: classes, vetlada nocturna al castell investigant un cas i festa de graduació amb espectacle de màgia de la mà del nostre professor de màgia moderna Alfonso Junior, concursant de la 2a edició de Pura Màgia.

Horari: de 18:30 a 13:30

Preus

1 Participante
75 €
En el precio de la actividad se incluye la tasa municipal de entrada al Castillo, las clases, talleres, juegos, educadores y monitores, espectáculo de magia, snaks para picar en la cena y el desayuno del domingo (la cena será por cuenta de cada participante).

Encanterium Summer campus edition

I per als autèntics fans de la màgia, la diversió i l’aprenentatge, creem l’escola d’estiu Encanterium. Escola de màgia i fetilleria

Coming soon !!!