Benissanó inaugura una sèrie fotogràfica amb el confinament com a eix transversal

Benissanó inaugura una sèrie fotogràfica amb el confinament com a eix transversal

La mostra fotogràfica, titulada “En horizontal y en vertical”, recull la memòria gràfica del que ha sigut el confinament a través de l’objectiu de la càmera d’Andrea Cebrián, autora i creadora d’esta exposició fotogràfica.

En paraules de la mateixa autora, “el confinament ha estat el motor i els veïns la meua inspiració”.  Andrea Cebrián també ens explica que “cada fotografia pot provocar diferents sentiments perquè la subjectivitat forma part important d’esta interpretació”. Per acabar, li agradaria que cada un dels assistents a l’exposició senta simplement allò que li transmet l’obra artística”.

Rafa Navarro, regidor de patrimoni de l’Ajuntament de Benissanó, es mostra molt il·lusionat davant l’exposició i explica que “la sèrie fotogràfica que ara exposem intenta mostrar circumstàncies importants que passaren durant el confinament i a les quals no li donàrem el valor que tenen, com són la relació humana que es va potenciar entre els mateixos veïns”. A més, el regidor Rafa Navarro, ha recordat que esta exposició es portarà a cap en una sala del Castell (la Sala de l’Administrador) recentment restaurada per l’actual equip de govern. “Amb la restauració i posada en funcionament d’esta sala li estem donant al Castell la possibilitat d’un nou espai cultural on poder realitzar este tipus d’activitats”. 

La sèrie fotogràfica podrà visitar-se a la Sala de l’Administrador del Castell de Benissanó, entre el 5 de desembre de 2020 i el 26 de gener de 2021, sempre en horari de visita del Castell.