Benissanó possa en marxa la nova comissió sectorial de turismo

Benissanó possa en marxa la nova comissió sectorial de turismo

En la primera reunió s’ha presentat la nova web turística i comercial de Benissanó per a impulsar les activitats del municipi.

El passat 1 de juliol el Consell Sectorial de Turisme de Benissanó aprovà, en assemblea general, la constitució de la nova Comissió Sectorial de Turisme formada per representants de l’administració local i professionals del sector en l’àmbit hoteler, restauració, bars, cafeteries i l’associació de comerç de Benissanó.

A final de setembre, s’ha celebrat la primera reunió de treball d’aquesta Comissió Sectorial de Turisme en la qual s’han abordat aspectes i reptes relacionats amb aquesta àrea, posant damunt de la taula aquelles eines de treball en la gestió d’aquest sector turístic que han de ser utilitzades per tal d’avaluar la situació actual del municipi i plantejar escenaris futurs. En aquesta taula de treball també s’ha parlat sobre avaluar i debatre aquelles decisions encaminades a impulsar el turisme a Benissanó. El punt més important ha sigut la presentació de la nova web Turística i Comercial de Benissanó (https://castelldebenissano.es/).

Aquesta web pretén impulsar totes aquelles activitats comercials del municipi i especialment totes aquelles relacionades en el Castell de Benissanó, edifici històric del segle XV en molt bon estat de conservació i el qual pot visitar-se individualment els diumenges i amb grup qualsevol altre dia amb cita prèvia.

Rafa Navarro, regidor d’aquesta àrea, “el turisme a Benissanó ha de ser un important incentiu pel desenvolupament local tant a l’àrea privada com pública i és per aquest motiu pel qual, ara més que mai, han de conjugar-se sinèrgies  que afavorisquen aquest aspecte en tots dos àmbits, el privat i el públic”. “Al voltant d’açò, la nova pàgina web, molt visual i dinàmica, que en breu posarem en funcionament, serà una eina fonamental que ens ajudarà a captar possibles i potencials turistes cap al nostre municipi”.