Exposició floral al Castell de Benissanó

Exposició floral al Castell de Benissanó

GRAN ÈXIT DE PÚBLIC EN L’EXPOSICIÓ FLORAL Al CASTELL

Diumenge passat 23 d’agost donava per conclosa l’exposició floral “Torna la Primavera” que durant quatre dies ha vingut exposant-se al Castell de Benissanó.

Aquesta iniciativa conjunta entre la *Diputació de València, els gremis de floristes valencians, i diferents ajuntaments, com és el cas del de Benissanó, ha engalanat amb les seues millors propostes creatives les diferents estades i racons d’aquest preciós monument del renaixement.

Durant aquests quatre dies els aproximadament 1.000 visitants que es van acostar a contemplar aquestes composicions florals, i que van accedir de manera gratuïta van poder gaudir de totes les composicions allí exposades, així com de la visita al castell, a més d’alguna sorpresa com l’actuació d’un trio musical, el dissabte a la vesprada, que va amenitzar la visita a l’exposició.

Rafa Navarro, regidor de turisme i patrimoni de l’Ajuntament de Benissanó, es va mostrar molt satisfet de com s’ha desenvolupat aquest esdeveniment i va voler agrair públicament a la Diputació de València i a tots i cadascun dels participants en aquesta iniciativa pensada per a ajudar al sector dels floristes de la Comunitat que han patit i molt els greus efectes ocasionats per la COVID-19. “Des de l’Ajuntament estem molt satisfets pel gran acolliment que ha tingut aquesta iniciativa i que s’ha traduït en la visita de 984 persones, una quantitat de visitants molt per damunt del que havíem previst”. D’altra banda, gràcies a la Diputació i a l’aportació municipal que rondarà els 4.000€, hem aconseguit ajudar al sector florista valencià, al comerç local (tots els materials utilitzats en aquest esdeveniment han sigut adquirits a les empreses i comerç local) i per si no fos prou, hem donat un impuls turístic al nostre castell gràcies a la visita de quasi mil persones”. “Sens dubte, podem parlar d’un gran èxit en tots els sentits”, ha remarcat el regidor Rafa Navarro.