Pancarta en reconeiximent al treball del personal sanitari

Pancarta en reconeiximent al treball del personal sanitari

El Castell de Benissanó llueix una pancarta en reconeiximent al treball del personal sanitari davant la crisi del coronavirus.

El color dels focos verds i morats a la façana del castell són en homenatge als colors que utilitzen els treballadors de la Sanitat

La torre principal del Castell de Benissanó, el monument més emblemàtic del municipi i un dels castells-palaus més ben conservat de la Comunitat Valenciana, ha estat l’escollida per l’Ajuntament benissaner per tal de retre homenatge al personal sanitari que en estos dies està lluitant en primera línia contra la malaltia de la COVID-19.

Així, des de fa uns dies esta torre principal llueix una pancarta de reconeixement i recol-zament a tot el personal sanitari. El govern municipal vol, amb este gest, homenatjar i agrair el compromís de tot el col·lectiu de la sanitat espanyola que de manera excel·lent està treballant per tota la societat en la lluita contra la pandèmia, i com no, fer extensiu este homenatge a la resta de col·lectius que estan fent possible que el nostre dia a dia continue sent el més «normal» possible: transportistes, personal de neteja, treballadors del comerç, brigada i treballadors municipals, policia, etc.

La pancarta, dissenyada amb tres colors (blanc, verd i blau) que representen al món sani-tari ha sigut dissenyada per l’Institut ProPatiens de Madrid i el lema que apareix en ella és: «GRACIAS HEROES. En apoyo a todo el personal sanitario».